ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Joaco López, el fill del Piojo, entrena amb el Mestalla

Per Miguel Castells · 14 Juliol, 2022

El millor València de la història l’han conformat futbolistes que ja tenen fills en edat juvenil. És espectacular com passa el temps, però la realitat és que prompte els fills d’estes llegendes poden estar en el futbol professional, i este és el cas de Joaco López, el fill del Piojo, que hui s’ha entrenat amb el València Mestalla.

Valoren la seua incorporació

Joaco va nàixer en Mèxic l’any 2004 i esta temporada ha estat jugant a les categories inferiors del CA Belgrano argentí. Com el seu pare, destaca per la seua capacitat ofensiva. Segons ElDesmarque, el València està valorant seriosament la seua incorporació, però en un principi serà al Juvenil A, que és la seua edat actual.

El Mestalla esta temporada

No obstant això, ara mateix està exercitant-se amb el Mestalla perquè és l’únic equip de la pedrera que ja ha tornat als entrenaments. Després de guanyar Tercera RFEF, el segon equip del València afronta una temporada amb un repte il·lusionant, que és tornar a repetir campionat per a buscar de nou un ascens que el tornaria a la seua categoria habitual.

Un altre Piojo?

Falta saber si Joaco López es queda finalment al Juvenil del València i si, en cas de fer-ho, Miguel Ángel Angulo (company del seu pare en el millor València) considera que té nivell per a disputar també minuts amb el Mestalla. Un altre Piojo López seria espectacular.