ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jesús Vázquez valora el seu retorn a la titularitat

Per Blanquinegres · 06 Desembre, 2023

Jesús Vázquez va tornar ahir als terrenys de joc com a titular després de mesos de lesió provocats pel problema neuromotor. El futbolista ha analitzat la victòria davant l´Arosa  en la segona ronda de la Copa del Rei 2023-24. El lateral esquerre valencianista continua sumant minuts després de la seua greu lesió.

Partit

“Ha sigut un partit bastant difícil i hem intentat fer-lo tan bé com siga possible i amb les dificultats que hi havia, al final l’hem aconseguit tirar-lo avant que era el més important”.

Copa del Rei

“Ens ha tocat anar a dos finals i la Copa és una competició increïble, que mou a tothom i esperem arribar el més lluny possible”.

Volta als terrenys de joc

“Estic molt content perquè han sigut 4 mesos que portava sense jugar un partit de titular. Ha sigut un procés difícil, però ja puc estar ací i això és el més important. En alguns moments m’ha costat més, però portava ja temps entrenant a bon nivell i he aconseguit aguantar els 90 minuts sense cap problema”.

Pròxims reptes

“Toca continuar creixent i millorant les sensacions i cada vegada a més. No hi ha temps pensar en el pròxim rival de Copa, ara el divendres toca un nou partit de Lliga davant el Getafe CF i serà un partit complicat en el qual ens toca aconseguir els tres punts”.