ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jesús Vázquez parla sobre el que es comenta al vestuari i Diego López

Per Javi Richart · 03 Febrer, 2024

Després de la victòria per 2 a 1 del València a l’UD Almeria, Jesús Vázquez ha parlat en roda de premsa sobre el que es parla al vestuari sobre els objectius d’Europa i la salvació, a més de l’estat de Diego López. El jugador de Mèrida ha entrat a la segona part i ha jugat com a extrem esquerre.

El seu rendiment: “M’estan ajudant molt. És cert que en un moment vaig perdre eixa confiança, i cada vegada em sent amb més ganes i millor físicament. Molt agraït”.

Europa: “És difícil no comentar-ho. Estem centrats en el dia a dia i mantenir la dinàmica i les ganes cada partit, perquè és el que ens va a fer estar ahí”.

Diego López: “L’he vist que tenia una part morada i crec que el pòmul. Esperem que vaja bé perquè ha sigut part de la victòria de hui”.

Salvació al vestidor: “No es parla, es mira més Europa que salvar-nos perquè no se sap. Al final, són ratxes i l’important és continuar en la dinàmica”.

El mercat al vestuari: “No, d’aquestes coses no ens clavem. No ens afecten aquestes coses. Som els que som i hem d’anar amb tot”.