ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jesús Vázquez i Fran Pérez entrenen al marge de l’equip

Per Eva Tortajada · 23 Maig, 2024

El València C.F. s’ha excercitat hui a la Ciutat Esportiva de Paterna en preparació per a l’última jornada de LaLiga. Durant els últims partits de la present campanya, l’equip ha sofrit diverses lesions de jugadors claus.

Des de la lesió de Diakhaby a l’enfrontament contra el Reial Madrid, jugadors com Gayà, crucials per al bon rendiment dels de Baraja, han hagut de perdre’s partits a causa de problemes físics. Hugo Duro i Pepelu també van haver de descansar fa dues jornades després de jugar tots els partits anteriors.

Altres dos que també es van lesionar i que encara no s’han incorporat al grup són Fran Pérez i Jesús Vázquez. Els joves de l’Acadèmia valencianista continuen exercitant-se al marge dels seus companys i és una gran incògnita si podran o no estar front al Celta.

Diakhaby, Jaume i Gayà són les grans baixes per lesió al València i, en cas que els canterans no arriben a l’última jornada de la temporada, Baraja haurà de viatjar a Vigo sense els seus laterals esquerres al no tindre disponible a Jesús Vázquez.

Aquest partit no és molt important per a cap dels dos equips, donat que el Celta ja està matemàticament salvat del descens i el València va abandonar la lluita per Europa fa unes jornades. Malgrat això, l’equip necessita un últim esforç per a no quedar relegats a la dècima posició.