Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jero Freixas cada vegada més valencianista

Per Alex Alfaro · 08 Desembre, 2022

Jero Freixas és un famós influencer argentí i un dels creadors de contingut més mediàtics dels últims anys després que es feren virals els seus vídeos futbolers. El llançament a la fama va ser un vídeo publicat en 2018 en el qual discutia amb la seua parella referent a no anar a unes noces perquè hi havia Mundial.

El tiktoker i youtuber ha tingut durant estos anys alguns gestos amb el València C.F, principalment motivats pel CM de Twitter del club.

El mateix Freixas va publicar un vídeo en 2020 en el qual eixia discutint amb la seua dona, en to humorístic, perquè s’havia posat una samarreta de futbol per a anar al cinema, idea que a ella no li agradava. Arran d’açò, el compte oficial del València *CF li va contestar al tuit afegint la imatge dels tres equipaments del club de Mestalla de la temporada 2019/2020 amb aquest missatge: “Pibe, com que no combinen? Ací tens els tres models de remeres valencianistes per a les teues pròximes sessions de cinema”.

Freixas va triar un model i des de llavors el València tenia un assumpte pendent amb l’influencer. Un assumpte resolt amb l’enviament del primer equipament del València fins a Qatar, on ha posat feliçment Freixas. Jero està a Qatar creant contingut amb motiu del Mundial.