ACTUALITAT  

Jeison Murillo espera l’Ok de Lim per a fitxar pel València CF

Per Blanquinegres · 15 Septembre, 2020

Jeison Murillo espera les hores per a ser nou jugador del València CF. El jugador colombià és una decisió de consens ja que té l’acceptació de la secretaria tècnica valencianista i també de l’entrenador valencianista Javi Gracia qui vol un central d’urgència perquè puga debutar el pròxim dissabte davant el Celta de Vigo.

El València CF i la Sampdoria han arribat a un acord pel jugador colombià en una cessió amb possibilitat de compra obligatòria. Les xifres de l’operació seran el pagament d’un milió d’euros per la cessió i la possibilitat de comprar al jugador una vegada finalitze la temporada per 7 milions d’euros.

El jugador espera l’okey de Lim i en el moment que tinga l’okey del màxim accionista del València es farà oficial el seu fitxatge.

El jugador està en València

El jugador està en València des del dissabte perquè té residència oficial a València i va vindre aquest cap de setmana per a l’aniversari de la seua dona.

El jugador vol tornar al València CF i és per això que ha rebutjat altres ofertes del futbol espanyol per tal de tornar al club valencianista.

Un central de garanties

Jeison Murillo ha demostrat que és un jugador molt actiu en defensa. El colombià té moltíssima experiència en la Lliga Santander, perquè ha participat en tres equips diferents: Granada, València, Barça i Celta de Vigo.El jugador colombià formaria una gran parella amb Gabriel Paulista, el qual necessita un bon central al costat per a rendir al seu millor nivell. El brasiler i el colombià ja varen jugar junts amb Marcelino Garcia Toral.

No obstant això, la relació de Murillo amb el tècnic asturià va provocar l’eixida del central colombià. Ara, dos anys després, Murillo vol tornar al València i ajudar a l’equip de Javi Gracia a guanyar consistència darrere.