La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javier Vidal, l’home que va fer el gest de ploró al València, dirigirà a l’equip en Copa
,

Javier Vidal, l’home que va fer el gest de ploró al València, dirigirà a l’equip en Copa

COMPARTIR

La vida dona moltes voltes i mai saps el que depararà el teu futur. Açò haurà de pensar Javier Vidal. A causa dels positius en Covid-19 de José Bordalás i del segon entrenador, Patricio Moreno, Javier Vidal haurà de dirigir a l’equip de la Capital del Túria en el partit de Copa del Rei del dijous davant l’Arenteiro.

L’actual preparador físic del València CF ha treballat molts anys al costat de José Bordalás. De fet, tota la carrera de Javier Vidal com a preparador físic, des de la temporada 2009/2010, ha estat lligada a l’actual entrenador del València.

La tensió dels València – Getafe

L’any 2019 es va produir una intensa eliminatòria de Copa del Rei entre el València CF i el Getafe. Els dos equips travessaven una bona dinàmica i l’equip que passara jugaria les semifinals. El partit d’anada ja estava calfat pel que va ocórrer en el primer enfrontament que van tindre en eixa temporada.

Per esta raó, la tensió entre els equips era màxima. Quan Jorge Molina va avançar al Getafe, tota la banqueta de l’equip madrileny va celebrar amb molta eufòria el gol. En eixe moment, Javier Vidal va fer un gest anomenant plorons als jugadors del València i al seu entrenador, Marcelino García Toral. En la volta, quan el València va remuntar el partit, Rodrigo Moreno va fer el mateix gest, mentre començava una tangana entre jugadors del València i del Getafe.

Javier Vidal i el seu nou repte a València

Evidentment, açò ja és aigua passada i Javier Vidal està molt feliç de poder treballar en un club com el València CF. Simplement, es recorda com anècdota per allò que va passar en 2019. El preparador físic tindrà la complicada tasca de substituir a José Bordalás.

L’entrenador alacantí estarà tot el partit contactant amb el seu cos tècnic des de la seua casa. No obstant això, haurà de ser Javier Vidal l’encarregat de donar les instruccions a peu de camp i tractar d’ajudar als seus jugadors a aconseguir la victòria i passar a la següent ronda.