ACTUALITAT  

Javier Tebas: “LaLiga anirà a l’estranger”

Per Mauro Pérez · 24 Abril, 2024

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha reavivat el debat sobre la possibilitat de traslladar partits de la competició espanyola a l’estranger en una entrevista recent. Tebas ha confirmat que continua considerant l’opció d’organitzar trobades oficials fora d’Espanya com una mesura per a enfortir la posició de LaLiga en mercats internacionals, especialment als Estats Units.

En declaracions al diari Expansió, Tebas va expressar la seua convicció que LaLiga eventualment jugarà partits oficials a l’estranger, i va suggerir que això podria succeir ja en la temporada 2025-26. Va argumentar que este moviment seria estratègic per a expandir la presència de LaLiga en el mercat estatunidenc, que és el segon més important per a la lliga després d’Espanya.

Tebas va destacar la importància d’adaptar-se a la competència global, assenyalant que altres lligues esportives, com l’NBA i l’NFL, ja estan organitzant partits a Europa. En este sentit, va esmentar l’acord entre la FIFA i Relevent, un dels socis de LaLiga, com un factor clau que podria aplanar el camí per a la realització d’este projecte.