ACTUALITAT  

Javier Tebas demana disculpes públicament a Vinicius Jr pels seus tweets

Per Marc Santiago · 25 Maig, 2023

El passat diumenge després que ocorregueren els fets a Mestalla, Vinicius Jr va publicar una sèrie de tweets on acusava a La Liga de ser racista i de no intervenir en aquelles situacions on hi havia insults o accions xenòfobes. Javier Tebas, president de La Liga, li va contestar públicament per les xarxes socials, cosa que va desencadenar en una guerra de tweets i missatges a les xarxes entre ambdós protagonistes.
La cadena de televisió, ESPN Brasil, ahir va realitzar una entrevista a Javier Tebas on li van preguntar per tot açò i per la situació i les mesures de La Liga en contra del racisme. Tebas va aprofitar l’ocasió per a demanar disculpes al jove jugador del Reial Madrid:

“Soc admirador seu (Vinicius), i ho soc des de fa temps, està en les hemeroteques. Crec que serà Baló d’Or perquè és un crack com a jugador. Si s’ha sentit molest pel tweet ho sent, perquè no pretenia atacar-lo ni molt menys. Volia aclarir una situació i res més. A tots aquells que han entés que ha sigut un error, els demane disculpes. No era la meua intenció”

Sobre les mesures que prendrà La Liga per a evitar aquestes situacions comenta el següent:

Hi ha legislació suficient, però el que té eixes competències ha d’executar-les sense por i eixint-se’n de les seues posicions de confort. Si nosaltres veiem que no ocorre, no hi ha problema. Ho fem nosaltres i en uns mesos està solucionat”