ACTUALITAT  

Javier Subirats, Director Esportiu del millor València de la història, descriu a Miguel Corona

Per Blanquinegres · 24 Novembre, 2023

Javier Subirats va ser ni més ni menys el Director Esportiu del millor València de la història. Durant eixe periode, va apostar per Rafa Benítez quan estava en segona divisió dirigint al Tenerife. Nascut a Paterna, va ser també futbolista del club de Mestalla entre 1977 fins a 1990.

En una entrevista per als companys de Tribuna Deportiva, Subirats ha parlat d’aquells meravellosos anys on el València va arribar a ser nomenat com el millor equip del món, l’elecció de Rafa Benítez i també ha comentat el paper que hauria de tindre un Director Esportiu i la valoració que fa sobre Miguel Ángel Corona

Paper del Director Esportiu: “En el futbol, si estàs en un càrrec on has de prendre decisions, te l has de jugar. Si valores, te les has de jugar i fer valdre les teues decisions perquè si no potser és un altre treball. No es pot dir que sigues Director Esportiu. Cada fitxatge te la jugues i l’important és que de cada deu, set isquen bé”

Paper de Miguel Ángel Corona: “Cadascun és com és. Si a mi em donen la categoria de Director Esportiu però a mi no em deixen prendre les decisions dins d’un marge em podran cridar “scout” però no Director Esportiu. El títol del càrrec no seria l’adequat, perquè al final el que es fa és donar informació de jugadors i després fan o no fan cas. A mi m’agradava estar implicat”