ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javier Solís va explotar contra els àrbitres al final del partit

Per Alex Alfaro · 19 Març, 2023

Javier Solís, director corporatiu del València CF, va comparéixer després del partit per a esberlar d’una nova decisió del VAR en contra dels de Mestalla en un partit en el qual van eixir golejats, donant una pobra imatge en un partit en el qual el VAR va impedir a l’equip ficar-se en el partit.

“Ens hauria agradat tindre una victòria fora de casa ens està penalitzant moltíssim hem de tallar aquesta ratxa com siga”, va explicar en les càmares de DAZN abans d’esplaiar-se en contra del VAR.

Anàlisi del VAR

 

“Era el 1-1 que podria haver canviat el partit. Evidentment després d’una derrota com la de hui no pots centralitzar-te en l’àrbitre però jo crec fa temps que el futbol espanyol mereix una reflexió sobre què és el VAR i com actua el VAR. Vam tindre un exemple amb l’última eixida a Barcelona on Kessié va fer un penal claríssim i el VAR no va entrar. Em recorde quan el gol del Valladolid ve precedit per una falta a Justin Kluivert. Això no va de posar el focus en els àrbitres però sí en la reflexió de per a què ha vingut el VAR, ha vingut per a ajudar i fer justícia i estic cansant de veure el rànquing que el València és el club més perjudicat pel VAR. Tots els clubs tenim històries per a no dormir, però cal fer una reflexió perquè ens carregarem aquest bonic esport quan els aficionats i els jugadors no saben quan entrarà el VAR i quan no. Pot acabar danyant al futbol”