ACTUALITAT  

Javier Solís, sobre fitxar en hivern: “Sé que Corona està treballant en aquestes possibilitats”

Per Manel Rumbau · 13 Novembre, 2023

Durant el dia de hui, el València ha posat a la disposició dels accionistes del club la informació detallada dels comptes de l’exercici anual acabat el 30 de juny de 2023. En aquest comptes, res més lluny de la realitat, s’ha desvetllat que l’exercici 22-23 es va tancar amb un resultat negatiu d’1.2 abans d’impostos. Un total de 7M després d’impostos. Tot i que en el pressupost dels comptes 21.22 preveien empatar els ingressos i les despeses, finalment el club torna a perdre diners. És el huité exercici, dels nou en els quals ha estat Peter Lim, en els quals els comptes es marquen en roig.

Precisament, respecte a aquesta qüestió, ha parlat fa uns instants Javier Solís. El director corporatiu del club de Mestalla, en resposta a diverses preguntes relacionades amb aquest últim, a més de la possibilitat de realitzar incorporacions en hivern, ha declarat el següent:

Comptes de l’exercici 22-23

En circumstàncies econòmiques complicades, s’ha aconseguit una reducció important del deute. Des d’aquest punt, crec que és el cami correcte per a seguir treballant en busca de la sostenibilitat. Sense haver de renunciar a la part esportiva. 

Nou Mestalla

Per a nosaltres, l’obertura del nou estadi és, sens dubte, un element molt important per al creiximent econòmic, per a la ciutat i, en definitiva, un fet que ens ajudarà a continuar amb eixe camí que no és altre que seguir endavant.

Reforços en gener

Encara no puc dir-vos res al respecte. Sé que Miguel Ángel (Corona) està treballant en aquestes possibilitats, però quan arribe el moment ja es veurà.