ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Javier Solís: “Resulta difícil comprendre que la vicealcaldessa es reunisca amb Libertad VCF abans que amb el club”

Per Sergio Botella · 09 Febrer, 2023

Javier Solís, director corporatiu del València, ha comentat ,en unes declaracions facilitades pel club a EFE, que necessiten que es deixen de costat els interessos polítics per a arribar a un acord pel Nou Mestalla. El representant del València també va destacar no tindre notícies de l’Ajuntament des de l’última reunió i per tant, no entén la recent reunió amb el grup opositor, Libertad VCF.

Resulta difícil comprendre que la vicealcaldessa es reunisca amb Libertad VCF per a explicar-los detalls del projecte abans que, amb la part interessada, que no és una altra que el club. Sol·licitem que deixe d’un costat els interessos polítics i personalistes, retransmesos en els mitjans de comunicació, i centre els seus esforços a arribar a un acord”, va comentar.

El directiu va dir que la ciutat tindrà “un estadi a l’altura” i que serà capaç d’albergar grans esdeveniments. Va afegir que no tenen problemes a “condicionar els drets urbanístics del terciari” a la construcció del poliesportiu de Benicalap i el finançament del nou estadi.

“Això és una mostra del compromís que tenim per acabar l’estadi. Volem fer realitat este gran projecte, és una gran oportunitat per al creixement i el posicionament del club”, va explicar.

Finalment, Solís va voler recordar que “les obres porten parades molt temps abans de Meriton” i la inversió de “més de 170 milions d’euros” en l’estadi.