ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javier Solís: “Peter Lim està preocupat”

Per Sergio Botella · 12 Maig, 2023

La directiva del València CF ha arribat hui a València després de 48 hores de reunions amb el màxim accionista del club, Peter Lim. En principi, aquestes reunions han sigut per a analitzar la situació actual de l’equip i començar a planificar la pròxima temporada plantejant els diferents escenaris possibles segons el resultat final de la temporada.

A la seua arribada, Javier Solís ha atés els mitjans de comunicació en l’aeroport de Manises on ha comentat que Peter Lim està molt preocupat per la situació actual del València i que veu tots els partits de l’equip.

“Peter Lim veu tots els partits de l’equip. Han sigut 48 hores de reunions, de molta faena. Evidentment que ell és una persona que està preocupada per la situació, però no tenen cap dubte que eixirem cap avant. En definitiva, cal continuar treballant”

El València no ha realitzat cap comunicació oficial sobre el parlat amb el màxim accionista, però segons s’ha comentat des de València, la directiva hauria demanat més autonomia en les decisions esportives per a no dependre sempre del famós “OK” de Peter Lim. A més, una altra petició seria que l’entrenador no tinga tanta importància en el decisions del mercat de fitxatges.

Després d’aquests dies de reunions, l’entitat valencianista afronta ara els últims 5 partits de lliga empatat a punts amb el descens. Per tant, té per davant cinc finals en les quals estan en joc el futur del club.