Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javier Solís parla després del seu viatge a Singapur

Per Pablo Marquez · 17 Novembre, 2022

Aprofitant que les competicions domèstiques han parat a causa del Mundial i que Gennaro Gattuso havia donat uns dies de vacances als jugadors no convocats, es va tornar a produir una reunió directiva en Singapur amb Peter Lim per a analitzar la situació i les possibilitats per al mercat d’hivern.

A eixes reunions van estar presents: Peter Lim, Lay Hoon, Kim Koh, Gennaro Gattuso, Miguel Ángel Corona i Javier Solís. Tots els membres van escoltar les intencions del màxim accionista i també van donar el seu punt de vista en referència a temes concrets.

Ara mateix, acaba d’arribar a la ciutat de València Javier Solís. El portaveu del club ha parlat de com ha anat la reunió amb el màxim accionista. Estes han sigut les seues declaracions a la seua arribada a l’aeroport de Manises.

Molt positiu. Han sigut cinc dies de jornades molt intenses. Hi ha hagut molta cordialitat i molta profunditat en els temes.

El tema del mercat s’explicarà més endavant. No obstant això, en principi, sempre que entre en els termes econòmics i esportius, no es descarta en cap moment.

La intenció és fer una roda de premsa abans de la general per a explicar les intencions en el mercat.