ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javier Solís parla del Nou Mestalla, de l’ATE i del Mundial 2030

Per Blanquinegres · 05 Octubre, 2022

El València ha anomenat a Javier Solís com nou director corporatiu i portaveu del club. El treballador del club valencià ha atés als companys de VCF Mèdia en una entrevista exclusiva on explica les seues sensacions en el seu nou càrrec.

Les declaracions de Javier Solís

“Seré el nou director Corporatiu, i faré també les funcions de portaveu sobretot en aspectes institucionals per a seguir en esta línia d’acostament a l’aficionat i ciutadà”.

“Després de la caducitat de l’ATE, en les diferents reunions que vam tindre, es va acordar que el següent pas seria l‘elaboració d’un nou conveni per a poder començar les obres com més prompte millor. Sense la llicença, no podem comença les obres”.

“D’una banda, els terrenys del Nou Mestalla els va adquirir el València CF per un total de 45M, la ciutat no li va donar els terrenys al club. Eixos 45 milions s’estan pagant i podem continuar fent-ho fins a 2024″.

El club entén iniciar amb una capacitat de seixanta-sis mil espectadors, la qual cosa permet tindre una zona de terrasses, que aprofitant la climatologia de València, creiem que és molt positiu mantindre’l. Això no vol dir que el club té la capacitat d’ampliar fins a setanta mil”.

“L’ATE en cap moment parlava de places de pàrquing per a ús esportiu, sí que n’hi havia per a l’ús comercial. Situar tres mil cotxes davall d’un estadi, és un problema de seguretat. No m’imagine als tres mil eixint al mateix moment”.

M’atreviria a dir que cap estadi dels quals s’estan remodelant compleix amb els requisits d’una semifinal d’un mundial. Hi ha molts requisits que no depenen del València. S’ha indicat que arribat el moment, es compliran”.

“Primer caldrà tindre un gran estadi, el següent serà adequar-se per a la celebració d’unes semifinals de mundial o d’una final de la Champions“.