ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javier Solís para sobre la possibilitat d’obrir la curva el diumenge

Per Alex Alfaro · 25 Maig, 2023

Javier Solís ha parlat en la prèvia del partit en Mallorca al respecte de tot l’ocorregut el passat diumenge en Mestalla i el punt en el que està el recur presentat pel València per a que l’equip blanquinegre puga obrir la grada Mario Alberto Kempes d’avanat l’Espanyol

Declaracions de Javier Solís

 

‘Nosaltres confiem en que se’ns otorque la mesura cautelar, anirem a fons. Estem tots tots en contra del racisme però hem de defensar les acusacions cap a la nostra afició. No hem tingut accés a l’expedient fins hui a migdia i una vegada pugam vore tot l’expedient entrarem en el fons de la qüestió’

 

La ridícula prova que ha utilitzat Competició per a tancar Mestalla

Dimecres passat, informavem  amb detall referent al fallo del Comité de Competició que pot suposar el tancament parcial de Mestalla per a cinc partits. En l’encapçalat de la sentència, Carmen Pérez -presidenta de l’organisme- adverteix que la seua determinació es basa en la informació rebuda de l’acta arbitral, l’informe d’incidències de LaLiga, la denúncia d’Integritat, la denúncia de LaLiga i l’escrit d’al·legacions enviat pel Reial Madrid.

Doncs bé, un d’eixos organismes, en concret el Departament d’Integritat i Seguretat -dependent de la RFEF- empra continguts esbiaixats i bastant qüestionables en la seua denúncia dels fets ocorreguts a Mestalla. Segons ha pogut saber la Cadena SER, part de l’argumentació que exposen està basada en vídeos de ‘tiktokers’ i tuits d’aficionats del Reial Madrid.

Es dona la circumstància que alguna de les imatges que va proliferar en xarxes socials entre el diumenge i el dilluns estava manipulada, circumstància que va obligar fins i tot a mitjans de comunicació a retirar informacions audiovisuals que van estar en circulació durant hores. Especialistes en tractament d’imatges van comprovar que, almenys dos, estaven manipulats.

Es van publicar vídeos que mesclaven imatges reals de l’arribada de l’autobús del Reial Madrid a Mestalla amb càntics contra Vincius proferits en altres estadis. Hi ha vídeos, per exemple, el que va publicar el compte corporatiu de Twitter de Carrusel Deportivo de la Cadena SER en eixe moment de l’aparició dels autobusos en l’Avinguda de Suècia, en els quals no s’escolta cap tipus d’insult racista contra Vinicius.

Convé recordar en aquest punt que l’Informe d’Incidències de LaLiga no conté cap al·lusió a insults racistes en la prèvia de la trobada.