ACTUALITAT  

Javier Solís esclata contra l’arbitratge

Per Marc Santiago · 17 Abril, 2023

El director corporatiu del València CF, Javier Solís, va fer fortes declaracions sobre l’arbitratge després del partit del seu equip contra el Sevilla FC. En unes declaracions a DAZN posteriors al partit, Solís va expressar la seua frustració per allò que va considerar un arbitratge injust i perjudicial per al seu equip.

Les declaracions de Solís

“Estem absolutament farts. El futbol olora molt malament. És una vergonya en majúscules. No ens mereixem l’arbitratge que estem patint aquesta temporada. Són 17 errors greus del VAR. És un autèntic robatori”, va dir Solís.

 

Les declaracions del director corporatiu del València CF han generat una gran controvèrsia en el món del futbol, amb molts analistes i aficionats debatint sobre la qualitat de l’arbitratge a La Liga espanyola. El València CF, per la seua part, ha anunciat que presentarà una queixa formal a la Lliga de Futbol Professional en relació amb les decisions arbitrals del partit contra el Sevilla FC.

 

L’equip d’arbitratge, per la seua banda, encara no ha emés cap comentari sobre les declaracions de Solís. No obstant això, la polèmica al voltant de l’arbitratge en el futbol espanyol segueix sent un tema candent i és probable que aquesta controvèrsia continue generant debat en els pròxims dies i setmanes.