Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javier Solís: “El València CF sempre ha sigut implacable en la lluita contra el racisme”

Per Marc Santiago · 15 Juny, 2023

Les paraules de Rodrygo Goes d’aquesta matinada, on acusava  l’afició del València de cridar “Mono,mono” al seu company d’equip i de selecció, Vinicius Jr, mentre es disputava el partit entre el València i el Reial Madrid a Mestalla, han donat la volta al món. El club ha emés ràpidament un comunicat sobre els fets, on ratificava la innocència dels aficionats valencianistes i demanava al jugador que retirara aquestes paraules.

Javier Solís, director corporatiu del València CF ha atés adiferents mitjans de comunicació brasilers que estaven a Espanya per a cobrir tota l’actualitat de la selecció “Carioca”, on ha reafirmat la posició del club i les accions que està realitzant el club per a allunyar a aquesta gent de Mestalla:

“El València es va mostrar absolutament implacable després dels episodis del partit contra el Reial Madrid CF. Al matí següent del partit, després de tota una nit de treball, ja havíem identificat a les tres persones. Mai més podran tornar a entrar al Camp de Mestalla. Som una entitat que sempre s’ha destacat per la lluita contra tota mena de racisme. No ho admetem i lluitem fortament per l’erradicació de tota violència i discriminació. El València CF sempre ha sigut implacable en la lluita contra el racisme i estem al costat del Brasil en aquesta lluita”