ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javier Solís comenta l’última hora de les negociacions amb el fons Atitlán

Per Alejandro Fernandez · 27 Abril, 2023

El Director Corporatiu del València, Javier Solís, ha concedit una entrevista al mitjà 2Playbook, sent aquesta la primera que concedeix des de la seua etapa en el club. En ella ha comentat l’última hora de les negociacions amb el fons local Atitlán.

Javier Solís ha assegurat que l’entitat valencianista té “molt avançada” la venda d’uns sòls terciaris annexos al Nou Mestalla al fons Atitlán per xifra que estarà entorn dels 30 milions d’euros. Aquest fons ha mostrat interés en els terrenys i està disposat a esperar a l’aprovació del conveni per a fer-se amb els serveis d’aquests.

Aquests terrenys que està negociant el València per a vendre consten d’uns 40.000 metres quadrats, on està previst que es construïsquen dos torres que allotjaran un hotel, locals comercials i oficines. Tot això alimentaria el nombre de persones que es transitaran per la zona i accediran al futur estadi.

La venda dels terrenys es farà efectiva en el moment que Ajuntament de València i club aproven el conveni pel Nou Mestalla, parat de moment. El conveni inclourà la construcció d’un poliesportiu municipal en Benicalap i les garanties que el nou estadi tinga llicència per a aconseguir els 70.000 espectadors. Sense conveni, el València no podrà desbloquejar la venda dels terrenys i l’operació no s’executarà.