ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javier Solís aplega a València després de reunir-se amb Peter Lim a Singapur

Per Marc Santiago · 12 Maig, 2023

 

 

L’expedició valencianista a Singapur ja ha arribat a València després de viatjar al país asiàtic per a reunir-se amb el màxim accionista del club, Peter Lim. Ho ha fet fa uns minuts Javier Solís, director corporatiu del València CF, a l’aeroport de Manises on ha fet una série de declaracions sobre aquesta reunió:

“Reunió positiva, reunió de treball com sempre. Ho enquadrem dins de la més absoluta normalitat. Estic segur que tots els clubs en aquestes èpoques comencen a pensar a planejar i a discutir. No era res més diferent que això”

Sobre si Peter Lim està preocupat o no per la situació per la que passa actualment l’equip ha comentat:

“Han sigut 48 hores de reunions, de molta faena. Evidentment que ell (Peter Lim) és una persona que està preocupada per la situació, però no tenen cap dubte que eixirem cap avant. En definitiva cal continuar treballant”

Finalment sobre els rumors d’una futura venda del club ha dit el següent:

“Res. No hi ha cap indici de venda ni de decisió. Són ofertes de les quals parleu vosaltres. A mi no m’han transmés res de cap mena. És més les reunions han sigut per a planificar temporades futures.”

La cúpula directiva local del València CF va viatjar a principis de setmana cap a Singapur per a reunir-se amb el màxim accionista i comentar la situació actual de l’equip, tant en el vessant esportiu com en  l’institucional i econòmic. A més, s’ha especulat que també anaven a començar a gestionar i planificar la plantilla per a la temporada que ve, on s’haurien plantejat diversos escenaris segons el resultat final de la temporada.

Segons es comenta, ja que no hi ha hagut confirmació oficial per part del club, s’hauria demanat més autonomia respecte a les decisions del panorama esportiu, cosa que significaria que no es depenguera tant de les decisions del mateix Peter Lim. A banda, s’hauria acordat que l’entrenador no tinguera tant de pes en l’elecció dels jugadors al mercat de fitxatges

El València disputarà aquest cap de setmana un partit molt important contra el RC Celta, on estaran en joc 3 punts que ambdós equips voldran endur-se. En el cas del Celta, tenen 39 punts, però segons està la situació amb la salvació aniran amb tot. Els de Baraja intentaran aconseguir una victòria que els done oxigen i els aprope més a l’objectiu de salvar la categoria. Ambdós equips comptaran amb baixes significatives com Cavani i Thierryper part del València, i Aidoo i Javi Galán per part dels gallecs