Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Venta serà ajudant de Voro

Per Josep Prats · 04 Maig, 2021

Des d’ahir al matí, Voro va agafar el comandament del primer equip després de la destitució de Javi Gracia com a entrenador del VCF. Tot el cos tècnic de l’entrenador pamplonés també aniran amb ell, menys Chema Sanz, qui era treballador del club abans de l’arribada de Javi Gracia.

Voro González, serà l’encarregat de dirigir a l’equip en els quatre partits restants de temporada per intentar aconseguir la permanència. Aleshores, estarà ajudat per Chema Sanz, una dupla de tècnics que ja coincidiren en l’etapa final de la temporada passada després de la destitució de Celades.

A més a més, Voro podrà comptar també amb l’ajuda de Javi Venta, qui s’incorporarà a partir de demà al cos tècnic del primer equip per a les quatre jornades restants de lliga.

L’exjugador asturià es trobava en tasques sobre l’Acadèmia del VCF. Anteriorment, va entrar al club com a segon entrenador de Chema Sanz al VCF Mestalla, però amb l’arribada d’Óscar Fernández a la banqueta del filial, Venta va passar a formar part del departament de metodologia del club.