ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Guerra vol renovar amb el València tot i les ofertes de la Premier

Per Marc Santiago · 28 Abril, 2023

Javi Guerra s’ha convertit en el nom més sonat entre el valencianisme en les últimes hores. El de Gilet ha aconseguit ocupar un rol rellevant per a Baraja, qui li ha donat molts minuts els últims partits, cosa que li ha fet convertir-se en protagonista en un equip on fan falta jugadors amb personalitat.

Aquestes bones actuacions han fet que el València li done prioritat a la renovació del valencià, ja queté contracte fins a juny de 2024. I és que segons informa Héctor Gómez,el club li hauria oferit de manera verbal la intenció del club de millorar la primera oferta que li van fer al jugador (4 temporades amb un sou de 800.000 euros cadascuna),la qual  no li va agradar, ja que considerava que la quantitat econòmica no era suficient i a més tenia altres ofertes d’equips anglesos bastant importants, que oferien més diners.

El jugador vol continuar en el club  i  amb aquesta nova oferta pareix que la situació acabarà d’aquesta manera. Javi Guerra pareix ser un jugador del gust de Baraja, el qual el va treure al camp l’últim partit quasi en el descompte, on va disputar uns molts bons i on va ser l’absolut heroi del partit marcant el gol de la victòria.

A més, des del club creuen que potser un jugador clau per al futur, ja que encara és molt jove (2003) i ocupa una posició en el camp que ha estat en boca de tots últimament per la falta de jugadors d’eixe perfil al planter.