ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Guerra trenca tots els registres de LaLiga

Per Alex Alfaro · 06 Octubre, 2023

Javi Guerra és el millor jugador sub 23 del mes de setembre en LALIGA, superant a jugadors com Gavi, l’estrela del FC Barcelona.

I no sols això, Javi Guerra s’ha confirmat com un dels diamants de LaLiga 2023-2024, i la seua imatge ja s’ha estés per tota Europa. El jugador de la pedrera ha sigut un dels triats per a conformar l'”equip del Mes” per davall de 21 anys de les cinc grans lligues europees al setembre.

Davant l’amenaça de la seua possible venda, el director esportiu del València CF, Miguel Ángel Corona, va explicar que els plans amb el jove futbolista són clars. “Som plenament conscients que tenim un jugador amb un enorme potencial de futur i amb capacitat per a rendir a un bon nivell ara. No està en els nostres plans vendre-ho a cap club”, va sentenciar. Javi Guerra continua sumant galons, el club va decidir signar la seua renovació oficial fins a 2027 amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

La gran temporada de Javi Guerra no ha passat inadvertida per a ningú i el seu nom està en els plans del seleccionador Luis de la Fuente. Com va avançar Blanquingres, estava dins de la prelista de 49 jugadors que estudiava Luis de la Fuente per a confeccionar la plantilla.