Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Guerra revela quin és el seu cotxe al passar al primer equip

Per Blanquinegres · 17 Septembre, 2023

Ningú a València oblida el gol que li va marcar al Valladolid i que va mantindre viu a l’equip en Primera i, encara que sap el que és que 45.000 persones a Mestalla coregen el teu nom, Javi Guerra (Gilet, 2003) continua volent ser el mateix xic que va créixer entre tarongers en plena Serra Calderona.

Encara que és una persona que habitualment, al llarg de la seua formació a la Ciutat Esportiva de Paterna, no era propici a marcar una gran quantitat de gols, la veritat és que ho està aconseguint en este pas al primer equip. Esta temporada ja ho ha aconseguit contra el Sevilla i contra l’Atlètic de Madrid este mateix cap de setmana.

L’inici de temporada del jugador de la pedrera sembla descartar que la seua irrupció en l’elit haja sigut flor d’una temporada i ha permés veure a Guerra com una opció sòlida i amb qualitat per a ser una de les noves referències de La Lliga.

Guerra, que té 20 anys i acaba d’estrenar-se com a internacional sub 21, es va mostrar molt satisfet amb el nivell que l’equip va mostrar davant l’Atlètic. “Si no perfecte, ha estat prop de la perfecció pel rival, pel resultat, per l’ambient de l’afició amb els jugadors. Ha sigut un gran partit”, va assumir

No obstant això, malgrat tots estos èxits, no s’oblida de quins són els seus inicis. Segons ha revelat en una entrevista en “El Mundo” i malgrat haver vist notablement millorat el seu sou, assegura que porta “l’ Skoda que m’ha donat el club, i abans agafava el del meu pare. No vull més, per a què si tenim tres cotxes a casa? No he canviat molt la meua vida ni tinc necessitat de fer-ho”