ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Guerra parla sobre el seu futur

Per Alex Alfaro · 26 Gener, 2024

Javi Guerra ha sigut una de les autèntiques revelacions de la primera volta de LaLiga. El jove de Gilet ha aconseguit que tot el futbol europeu estiga pendent d’ell i és completament lògic i normal que es parle sobre el seu futur.

No obstant això, Javi Guerra de moment està centrat en tornar al seu millor nivell i acabar la temporada de la millor forma possible. I després arribarà el mercat on la decisió principalment la tindrà Peter Lim i no el futbolista.

Mentrestant, ha concedit una entrevista per a LaLiga on ha parlat de la temporada i del seu futur:

“Javi Guerra és un xic tranquil, a vegades tímid, que li agraden les coses senzilles i passar temps amb els seus amics i la família. Des del dia del Valladolid la veritat que he intentat portar tot amb la màxima normalitat. Soc la mateixa persona però tot ha canviat al meu voltant. Et coneix molta més gent. Molts xiquets a Gilet em coneixen i em veuen. Em demanen fotos o autògrafs. M’encantaria liderar a la nova generació de jugadors de la pedrera que està eixint. Sempre anem junts, en desplaçaments i entrenaments. Tenim molt bona relació entre tots. M’agradaria seguir ací tot el temps que puga, és el club que m’ha donat tot i que m’ha permés complir el somni que tenia des de xicotet. Estic molt content a València amb la meua família. La veritat és que no puc demanar res més”