ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Guerra: “L’equip tracta de donar la millor versió possible cada partit”

Per Manel Rumbau · 16 Septembre, 2023

El València ha guanyat amb contundència a l’Atlètic de Madrid en el partit corresponent a la 5a jornada de LaLiga Ea Sports 2023-24. Vesprada màgica en tots els sentits la que s’ha viscut a l’Estadi de Mestalla. Hugo Duro per partida doble i Javi Guerra amb un míssil han fet possible una victòria que trenca el malefici amb el conjunt madrileny. 

Una vegada finalitzat el partit, el protagonista del tercer i definitiu gol de la victòria, Javi Guerra, ha passat pels micròfons de zona mixta per tal d’analitzar el contundent triomf davant els de Simeone.

Victòria contundent 

Si que és veritat que veníem de dos setmanes sense puntuar, però l’equip hui ha fet un partit molt bo des del primer minut. Crec que és molt important de cara a l’estat d’ànim de l’equip per tal de seguir creixent i mantindre aquesta linia.

L’equip tracta de donar la millor versió possible cada partit i hui crec que ha sigut un gran exemple de tot l’equip en el seu conjunt.

El golàs per a tancar la golejada 

El cert és que si estic tinguent sort per tal de tirar i fer gol a la mínima. El mister em demana que quan tinga ocasió prove el tir, que he de provar-ho més i just hui quan he acabat el partit li he dit que si volia que tirara (rises). Per sort, tot ha eixit bé i hem de seguir.

Posició al centre del camp

Me trobe còmode en qualsevol posició. Mentre el míster em pose, vaig a tractar de donar la meua millor versió i ser el més decisiu possible. Jo tracte de créixer com a jugador cada dia i donar-ho tot.