ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Guerra, entre els migcentres sub 21 amb més minuts disputats en 2023

Per Joan Marc García · 27 Desembre, 2023

El jove futbolista del València ha estat reconegut a nivell internacional com un dels migcentres ofensius sub-21 amb més experiència acumulada durant l’any 2023. Javi Guerra ha destacat per la seua habilitat al camp, acumulant grans actuacions que el posicionen com el segon sub 21 amb més experiència a tota la lliga.

Les dades recopilades per CIES Football al llarg de l’any, col·loquen a Guerra a l’elit dels talents emergents, ocupant el cinquè lloc a nivell mundial entre els migcentres ofensius sub 21 amb més experiència acumulada. Aquesta distinció ressalta la seua importància per al València, convertint-lo en un pilar fonamental per al seu equip.

Javi Guerra s’ha confirmat com un dels diamants de LaLiga 2023-2024, i la seua imatge ja s’ha estés per tota Europa. El jugador de l’Acadèmia va ser un dels triats per a conformar l’”equip del Mes” per davall de 21 anys de les cinc grans lligues europees al setembre. El futbolista ha brillat a LaLiga, marcant tres gols i donant una assistència, col·laborant en la dècima posició de l’equip i allunyant-lo de la zona de descens.

Javi Guerra, entre l’èlit dels migcentres sub 21

El futbolista de Gilet ocupa el quint lloc del rànking oferit per CIES Football, en quant a migcentres ofn¡ensius sub 21 amb més experiència acumulada en 2023, compartint llista amb estreles emergents com Jude Bellingham, Jamal Musiala o Florian Wirtz.