Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  VCF MESTALLA  

Javi Guerra desperta l’interés del CD Mirandés

Per Vicent Burguete · 30 Desembre, 2022

El Valencia Mestalla ha quallat un gran any 2022 i esta temporada està sent un dels grans rivals a batre a la 2a RFEF. Aquesta causa, sumat al gran talent jove que hi ha a la plantilla d’Angulo, són motius de pes perquè equips de categories superiors intenten rescatar algun jugador de la 2a RFEF i, d’esta forma, beneficiar-se del seu futbol. Aplegat pràcticament el mercat d’hivern, ha arribat el torn d’un possible moviment de Javi Guerra, alçant l’interés del CD Mirandés.

Segons informa el company Salva Gomis al diari EsportBase, el CD Mirandés segueix molt de prop al migcampista valencianista i podria, fins i tot, plantejar una cessió fins a final d’esta temporada. L’equip entrenat per Joseba Etxebarria té una filosofia de fitxar jugadors jóvens per a desenvolupar el seu futbol i, d’esta forma, permetre també als jugadors créixer al futbol professional espanyol.

El migcampista valencià és una de les pedres angulars del Valencia Mestalla i és un habitual als entrenaments amb el primer equip, però el fet que no acabe d’aconseguir tindre oportunitats en el primer equip pot afegir encara més importància a aquesta possible operació, i és que el jugador necessita créixer davant l’escenari que té enfront.

Malgrat que el club confia en el jugador i Gattuso el te ben considerat, un dels principals problemes perquè aplegue ja la seua cessió és la seua situació contractual, i és que el jugador finalitza contracte en 2024, el que significa que, en cas d’aplegar al CD Mirandés en forma de cessió durant esta segona meitat de temporada, tornaria al VCF en soles un any de contracte després d’haver estat a un equip consolidat en segona divisió, algo perillós en estes situacions.

Front este interés del CD Mirandés, la idea del VCF amb Javi Guerra i la seua situació contractual, el club sap que Javi Guerra ha de renovar abans d’acometre qualsevol moviment.