ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Guerra capta l’atenció dels grans

Per Vicent Burguete · 04 Febrer, 2023

Miguel Ángel Corona, director esportiu del club, va decidir que les opcions de mercat que hi havia disponibles en gener, tenint en compte l’economia del club, no sumaven a la plantilla, per tant, el VCF és l’únic equip de la zona baixa que no s’ha reforçat en aquest període. Enfront d’este delicat escenari, Voro, actual entrenador del VCF, haurà de tocar peces per intentar fer funcionar a l’equip.

Estes peces que haurà de tocar el tècnic valencià potser estiguen a la cantera, ja que Paterna compta en una considerable acumulació de talent i, en situacions tan complicades, és molt possible que Voro haja de mirar cap al filial per tal de reforçar l’equip i aconseguir l’objectiu de la salvació, com va passar en Carlos Soler a l’any 2017.

El Valencia Mestalla està fent una temporada excel·lent i una de les principals figures a l’equip és la de Javi Guerra. El migcampista és el jugador de camp que més titularitats acumula en Miguel Ángulo (19 de 19) i és la sensació del Grup III a la 2a RFEF.

El mig del camp del VCF compta en uns dèficits importants i, afegit al seu gran estat de forma, Javi Guerra pot ser una peça clau ha tindre en compte. Malgrat que Gattuso no el va tindre en compte, Voro González no va tardar a tirar-li un ull i, encara que no va tindre minuts, el va incloure en la primera convocatòria per visitar el Santiago Bernabeu.

Fruit de les seues destacades qualitats, són diversos els equips que s’han interessat pel de Gilet. Dos d’estos equips que han mostrat interés, segons Nacho Sanchis a Relevo, són FC Barcelona i Reial Madrid, que veuen en Javi Guerra un important projecte de futbolista. És crucial saber que Javi Guerra té contracte a l’Académia fins a 2024 i el club ha de renovar-lo en un futur molt pròxim, ja que de no fer-ho, la situació de Javi Guerra podria perillar per al VCF en cas de fer el debut a primera divisió.