ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia s’acomiada de l’afició del València

Per Pablo Marquez · 04 Maig, 2021

Ahir de matí, el tècnic navarrés, Javi Gracia, va ser acomiadat per part del València CF. L’entrenador no va ser capaç de traure rendiment a una plantilla molt jove i debilitada, ja que el club va vendre als millors jugadors de l’any anterior.

Quan va abandonar la Ciutat Esportiva de Paterna, Javi Gracia no va fer cap declaració als mitjans que estaven ubicats en la porta d’eixida. Una pregunta va ser com seria la seua forma d’acomiadar-se, es a dir, si anava a convocar una roda de premsa. Finalment, ha sigut un comunicat que ha publicat a través de les seues xarxes socials. Javi Gracia s’ha acomiadat de València i de l’afició amb un text, en el qual desitja tot el millor al club en el futur i afirma que ha sigut un honor entrenar al València.

L’entrenador navarrés confirma que ha sigut complicat treballar sense estabilitat. Fent referència a tots els problemes que ha tingut amb Meriton Holdings. Cal recordar que va ficar el seu càrrec a disposició del club, perquè no havien fitxat a cap futbolista el passat cinc d’octubre. No obstant això, Javi Gracia assumeix la seua responsabilitat i espera i desitja que el València torne a estar entre els més grans.

Un València en hores baixes

El tècnic és conscient que ha arribat a un València en hores baixes i que no ha pogut arribar a un punt competitiu per a aconseguir més punts i lluitar per objectius més ambiciosos que la permanència. Encara falten quatre jornades per a finalitzar el campionat. El València està sis punts per damunt de les posicions de descens a la Lliga SmartBank.

El club de la Capital del Túria sap que el pròxim partit davant el Reial Valladolid és una final i que només val la victòria. Ara, és el moment per a Voro. La llegenda valencianista es tornarà a ficar al davant de l’equip i intentarà sumar els màxims punts possibles en les últimes jornades de la temporada.

El comunicat de Javi Gracia