Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia prova un onze amb Esquerdo de titular

Per Miguel Castells · 09 Abril, 2021

El València continua preparant l’enfrontament d’este diumenge davant la Real Societat. A l’entrenament de hui, Javi Gracia ha tornat a provar amb un onze curiós, on la major sorpresa és la titularitat de Vicente Esquerdo de segona punta. Segons Plaza Deportiva, este és l’onze que ha provat hui l’entrenador a Paterna:

Porteria

A la porteria el titular novament serà Jaume. La baixa per lesió de Jasper Cillessen obliga a Javi Gracia a optar pel valencià, ja que fa la impressió que Cristian Rivero no és una opció per a la titularitat, tot i que Jaume no es troba a un bon moment.

Defensa

La defensa seria l’habitual. Mouctar Diakhaby confirmà que volia jugar este diumenge i formarà parella de centrals amb Gabriel Paulista. Pel que fa als laterals, Correia eixirà de lateral dret, mentres que José Luis Gayà exercirà de capità al lateral esquerre.

Centre del camp

Al centre del camp la novetat la protagonitza Denis Cheryshev. El jugador rus ja està disponible i serà titular a la banda esquerra, mentres que per la banda dreta Javi Gracia optarà per Wass. Per últim, els dos jugadors del centre del camp seran els habituals: Carlos Soler per a organitzar i Uros Racic com a jugador més defensiu.

Davantera

La davantera que ha provat Javi Gracia és inèdita. Amb els dubtes de Guedes i Maxi Gómez, tot i que el portugués s’ha entrenat hui amb normalitat, a l’onze podria entrar Vicente Esquerdo de segona punta, mentres que Gameiro actuaria de 9 referència. Sorprén la suplència de jugadors com Cutrone, Vallejo o Kang In.

Possible XI

Així, el possible XI queda de la següent manera:

Porteria: Jaume.

Defensa: Correia, Paulista, Diakhaby i Gayà.

Centre del camp: Wass, Racic, Soler i Cheryshev.

Davantera: Esquerdo i Gameiro.