ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia prova un onze amb Diakhaby de titular

Per Miguel Castells · 25 Febrer, 2021

Javi Gracia ha provat a l’entrenament de hui l’onze que possiblement s’enfrontarà el dissabte davant el Getafe. El València afronta una final davant un vell conegut, i ha recuperat a pràcticament totes les peces excepte Cheryshev, que serà dubte fins a última hora, però el més normal és que no entre a la convocatòria. Segons Plaza Deportiva serà el següent:

Porteria

A la porteria Javi Gracia ha assajat amb Jasper Cillessen. L’entrenador aposta per la continuïtat de l’holandés després d’un bon partit davant el Celta, on tot i que no va estar gens exigit, va demostrar molta seguretat i personalitat. D’esta manera, fa la impressió que amb Cillessen recuperat serà el porter titular de forma habitual.

Defensa

A la defensa l’única novetat serà Mouctar Diakhaby. El central francés ja està totalment recuperat dels seus problemes físics i de salut i serà de la partida el dissabte. L’acompanyarà Paulista, per tant Hugo Guillamon tornarà a la banqueta. Per últim, el lateral dret serà Thierry Correia, mentres que per l’esquerra exercirà de capità José Luis Gayà.

Centre del camp

La parella titular del centre del camp serà l’habitual. Racic acompanyarà a Soler en les tasques de distribució. D’altra banda, per la dreta Wass atorgarà equilibri a les internades de Correia, mentres que per l’esquerra es disputen la posició Álex Blanco i Yunus. Guedes de moment no entra als plans de la titularitat.

Davantera

Per últim, Javi Gracia apostarà per la parella que li està donant bons resultats. Kang In tornarà a ser titular després d’un partit espectacular, i Maxi Gómez no serà suplent tot i que no travessa el seu millor moment. Manu Vallejo es quedarà com un revulsiu.

El possible XI

Així, l’onze que ha provat Javi Gracia queda de la següent manera:

Porteria: Jasper Cillessen.

Defensa: Correia, Diakhaby, Paulista i Gayà.

Centre del camp: Wass, Racic, Soler i Álex Blanco.

Davantera: Kang In i Maxi Gómez.