ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia prova amb Paulista i Soler de titulars

Per Miguel Castells · 20 Gener, 2021

El València s’ha exercitat hui a l’últim entrenament abans d’enfrontar-se a Osasuna. Després de tots els empats dels rivals directes del conjunt blanquinegre, el partit de demà a Mestalla és molt més que 3 punts, ja que és una oportunitat perfecta per allunyar-se del descens. També ho contemplen així Paulista i Soler, ja que segons Ser Deportivos Valencia, els dos jugadors estan acurtant terminis per poder estar demà des de l’inici.

Javi Gracia ha provat a l’entrenament amb este onze:

Porteria i defensa

A la porteria continuarà com a titular Jaume. A la línia defensiva Correia tornarà al lateral dret, mentres que la novetat principal està als centrals, on Javi Gracia ha apostat per Paulista i Diakhaby, la parella que ara mateix ofereix més solvència. Per últim, després de les seues molèsties, també es confirma que Gayà està disponible i serà de la partida al lateral esquerre.

Centre del camp i davantera

Al centre del camp, tot i que hi havia dubtes, fa la impressió que Garcia comptarà amb els seus titulars: Uros Racic i Carlos Soler. Per la banda dreta eixirà Wass, i per l’esquerra Cheryshev. Per últim, a la davantera Kang In comença a recollir la recompensa al seu treball i tornarà a ser titular, i el seu acompanyant serà Maxi Gómez.

Disposició tàctica

Per disposició tàctica, probablement es repetisca l’estratègia que va funcionar a Valladolid, on no es contemplava un 4-4-2 com a tal, sinó que Wass ajudava a Correia en funcions defensives i Kang In tenia llibertat de moviments. Esta situació ajudà al València a generar més perill que de costum en l’àrea rival.

D’esta manera, l’onze que ha provat Javi Gracia és el següent:

Porteria: Jaume

Defensa: Correia, Paulista, Diakhaby i Gayà.

Centre del camp: Wass, Racic, Soler i Cheryshev.

Davantera: Kang In i Maxi Gómez.