ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia presenta una llista de jugadors intocables

Per Josep Prats · 01 Agost, 2020

Ahir a la vesprada a Paterna, en una reunió entre Murthy, Gracia i Corona, es van consolidar els pilars fonamentals per al VCF 20/21. El cos tècnic i el president parlaren per a confeccionar la plantilla i dels jugadors que poden eixir i no poden eixir.

El VCF necessita vendre i pretén rebaixar el pes salarial de l’equip. Segons informa Superdeporte, d’eixa reunió va eixir un grup de futbolistes fonamentals per a Javi Gracia: Jaume, Gayà, Lato, Wass, Diakhaby, Paulista, Kondogbia, Carlos Soler, Guedes, Kang In i Maxi Gómez.

Per jugadors com Rodrigo, Coquelin o Parejo s’esperen ofertes. Al centre del camp sols se salvaria Kondogbia. Gracia pretén recuperar la seua millor versió i intentarà que es faça fort, encara que la seua situació contractual no és la millor.

Amb Kang In, el VCF no vol cometre els mateixos errors que amb Ferran. La idea de fer amb Kang In és que cresca. El portugués Guedes tindrà altra oportunitat per a demostrar el que val.

El lateral esquerre estarà més que cobert amb Gayà i Lato. A la porteria, Jaume no es menejarà, però queda el dubte de la continuïtat de Cillessen. El sou de l’holandés és molt alt i les seues actuacions esta temporada no han estat a l’altura. Paulista serà el pilar de la defensa. També es pretén recuperar la millor versió de Diakhaby i fer maurar a Guillamón. Per tant, faria falta un central per a omplir el cupó de defenses. Al lateral dret, Wass és l’únic que té segura la seua continuïtat. Si arriben ofertes per Piccini, s’estudiaran.