ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia posa el seu càrrec a disposició del club

Per Miguel Castells · 07 Octubre, 2020

La Cadena Ser ha afirmat que Javi Gracia ha accedit a posar el seu càrrec a disposició del València. Des de que ha finalitzat la reunió s’ han formulat diferents hipòtesis al voltant de l’ actual entrenador i dóna la impressió de que esta és la més acertada.

En estos moments, Anil Murthy està reunit amb Inma Ibáñez, la directora financera del club, amb la finalitat de prendre una decisió definitiva. El club manté que Javi Gracia estarà present en l’ entrenament de demà, però això és tot el que pot assegurar.

Esta reunió amb Inma Ibáñez és un exemple més de la situació tan atípica que travessa el club ara mateix, i raó per la qual Javi Gracia ha decidit deixar de tensar la corda i que siga Anil Murthy, junt amb Kim Koh i Teo Swee Wei, qui prenga la decisió.

La destitució de Javi Gracia podria canviar el transcurs d’ una temporada que ja abans de començar es presentava amb moltes dificultats. Entre tota la voràgine de males decisions el València podia presumir de tindre un entrenador experimentat i amb les idees molt clares, però pareix que més clares del que li agradaria a Meriton.