ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia podrà dimitir sense conseqüències econòmiques

Per Josep Prats · 20 Gener, 2021

El passat mes de juliol Javi Gracia va firmar un contracte de dos temporades per a ser entrenador del VCF, però menys de tres mesos després va posar el seu càrrec a disposició del club per la falta d’incorporacions al mercat d’estiu. L’entrenador del València CF va fer públiques les promeses d’Anil Murthy on el propi president del Club li assegurava fitxatges, però cap jugador va arribar al primer equip i va fer que el tècnic s’enfadara.

El tècnic pamplonés no va presentar la seua dimissió perquè li comportaria una sanció de tres milions d’euros que hauria d’haver pagat al club en cas de rescindir el contracte. Però al complir-se un any del contracte, Javi Gracia no tindrà tantes dificultats per poder anar-se’n.

Segons han apuntat a Ser Deportivos Valencia, en el primer any de contracte de Javi Gracia, si es trenca per alguna de les parts, siga per part del club o pel mateix entrenador, són tres milions d’euros.

Però si eixe contracte es trenca al final del primer any, la quantitat ja és menor. Per això, quan finalitze la present temporada, el conjunt de Mestalla es pot quedar sense entrenador altra vegada. De moment, en aquest mercat de fitxatges hivernal, Javi Gracia encara no ha rebut cap reforç per a l’equip i la relació entrenador-president, com no pot ser d’altra manera, està cada vegada més debilitada. Així i tot, haurem d’esperar fins al final de la temporada per a conéixer el desenllaç del tècnic.

Regístrate en DAZN y disfruta del primer mes gratis. Después 9,99€ al mes sin permanencia.