La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javi Gracia: “Per a mi Kondogbia és un ex jugador del València”
,

Javi Gracia: “Per a mi Kondogbia és un ex jugador del València”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador del València, Javi Gracia, ha realitzat la roda de premsa corresponent al partit de demà davant l’Atlètic de Madrid. En un dia marcat per la situació del Nou Mestalla, Javi ha parlat de futbol, que al final és el més important. Estes són les declaracions més destacades:

Ens enfrontem a un Atleti que és un dels equips que millor està jugant esta temporada. Encara no ha perdut, però nosaltres també estem en un bon moment i jugant en casa confiem en un bon resultat.

És molt difícil fer-li gol a l’Atleti, per tant, tenim un motiu més per començar bé el partit, ja que no sempre tindrem l’oportunitat de remuntar els partits.

El calendari d’este any li va a passar factura als jugadors internacionals, la lesió de Gayà és un exemple.

No hi ha més jugadors afectats per la Covid, a excepció de Cheryshev i els lesionats estan tots disponibles.

Maxi Gómez ha entrenat amb normalitat i ell està bé, per tant està disponible.

Jesús Vázquez hui no ha entrenat amb nosaltres i este cap de setmana jugarà amb el filial.

Entenc que per la situació de jugadors de l’Atleti Kondogbia tindrà minuts. Si el veig el saludaré, però és un rival més.

Estic content amb el rendiment de Guedes. No puc dir si jugarà en banda o en punta.

Per a mi l’objectiu d’esta temporada és guanyar el següent partit. No vaig a eixir-me d’ixe discurs perquè no ajuda ni a l’equip ni a mi.

Per a mi Kondogbia és un ex jugador del València. Li desitge el millor perquè amb mi es portà bé, però ara la meua preocupació es anul.lar-lo si juga.

Si puc fer alguna cosa pel futur d’este club és centrar-me en el present i treballar dia a dia. El meu objectiu és que el València torne a ser tan gran com ho va ser en el passat.

Manu Vallejo ha fet mèrits per tornar a jugar i pot fer-ho des de la banqueta o des de l’inici. Amb el temps demostrarà el jugador que és.

No m’agrada ser un equip que tan sols juga bé quan la situació és crítica. M’agradaria mantenir el que fem en les segones parts els 90 minuts.

Demà ens enfrontem a un Atleti diferent de l’any passat, per tant les estadístiques prèvies no poden ser un símptoma real.

Jo em plantege constantment canviar les formacions. No sóc dels que pensa que pel fet de guanyar hem de mantenir sempre la mateixa formació.

Lato és el lateral esquerre natural que tenim i està preparadíssim per a jugar estos partits. Estic molt tranquil amb la possibilitat que Toni haja de jugar.

Els últims dos entrenaments no hem treballat en condicions normals a causa de la Covid i de la tempesta, però han sigut bons entrenaments. Hem fet vídeo i hem preparat bé les coses com per a estar preparats per al partit de demà.