ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia parla amb Gabriel Paulista

Per Pablo Marquez · 21 Agost, 2020

Javi Gracia ha demostrat des que va començar la pretemporada que està molt il·lusionat en el València i té moltíssimes ganes que el seu projecte amb el València triomfe.

Segons ha informat el periodista del diari AS, Nacho Sanchis, Javi Gracia ha volgut transmetre a Gabriel Paulista que és un dels jugadors clau de l’equip. A més, l’entrenador del València el considera un dels líders del vestuari.

Javi Gracia s’està mostrant molt actiu als entrenaments. Un altre aspecte en el qual s’està involucrant molt és en el personal. El tècnic espanyol ha recolzat als líders del vestuari, s’ha apropat per a preguntar quins són els seus sentiments i les seues necessitats.

La idea de Javi Gracia és que el seu equip siga sòlid i consistent. Un equip que pressione amb força i que jugue al contraatac a la perfecció. Per a esta classe de joc, el tècnic necessita un central ràpid i contundent, com és el cas de Gabriel Paulista.

Per això, Gracia vol que el jugador sàpiga que serà important i que l’entrenador el valora molt. Paulista vol quedar-se en el València, però espera que el València augmente la seua oferta salarial.