Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia no serà acomiadat esta setmana

Per Pablo Marquez · 16 Febrer, 2021

Els resultats del València durant les últimes dates han provocat que la figura de l’entrenador del València siga qüestionada. La imatge que l’equip de Javi Gracia va donar davant el Reial Madrid és un símptoma molt preocupant per la falta d’intensitat. Des de Meriton Holdings tenen clar que Javi Gracia no continuarà la pròxima temporada en la banqueta del València CF.

No obstant això, s’estaven plantejant finalitzar amb l’era de Gracia al davant del club de la Capital del Túria. Segons ha informat el diari Llevant-EMV, Javi Gracia no serà acomiadat esta setmana i s’asseurà en les grades de Mestalla per a dirigir el València – Celta de Vigo del pròxim dissabte. Cal recordar que el tècnic navarrés va ser sancionat amb dos partits per haver forçat la targeta groga d’Hugo Guillamon davant l’Atlètic de Madrid.

EL PARTIT DAVANT EL CELTA ÉS CLAU

Des de la cúpula directiva de Meriton Holdings consideren que este partit és transcendental per al futur de Javi Gracia en el València CF. El dissabte rebrà a un Celta de Vigo sense Iago Aspas i Brais Mendez. Per este motiu, consideren que el València hauria de sumar els tres punts sense cap problema.

La confiança en Javi Gracia està diluint-se. L’entrenador només ha aconseguit guanyar cinc partits de vint-i-tres possibles. A més, la falta d’intensitat i joc de l’equip preocupen molt. Ara mateix, el València només està tres punts per damunt del descens. Per això, guanyar el partit és vital per a poder allunyar-se de les posicions més perilloses de la lliga. Si el València no aconsegueix guanyar, des del club prendran decisions sobre el futur de Javi Gracia.