ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia: “No estic satisfet, perquè se n’han anat jugadors i no ha vingut ningú”

Per Pablo Marquez · 25 Septembre, 2020

El tècnic del València, Javi Gracia ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant el Huesca a l’estadi de Mestalla.

Crec que és un gran equip, amb molt atreviment per a fer un gran partit com el que va fer davant el Vila-real. El Huesca ens exigirà. Nosaltres hem de millorar a nivell defensiu per a tindre més opcions de guanyar els partits.

La convocatòria encara no està confeccionada. Gameiro va a ser un jugador important per al pròxim partit i per al futur. Tinc molta confiança en ell.

Ja hem parlat de fitxatges durant les últimes setmanes, però no estic al corrent de les operacions. Jo confie que arribaran jugadors fins a l’últim dia. Preferiria no individualitzar en noms que no estan en el nostre club.

La plantilla anímicament està bé, perquè entrena i competeix bé. Però reforçant la plantilla tots ens sentirem millor. Ens ajudarà a millorar com a equip.

Tots els joves estan aportant i els que han tingut minuts ho estan fent molt bé. Hugo Guillamon no ha disputat minuts, però ha treballat bé i va a jugar per això, no solament perquè no hi haja efectius.

No estic satisfet, perquè se n’han anat jugadors i no ha vingut ningú. Tinc l’esperança que s’incorporen nou jugadors. Puc saber per si hi ha alguna opció, però no estic en el dia a dia de les negociacions.

Els jugadors que tinc pense que estaran. El que passarà en els pròxims dies no ho sé. Tampoc estic en el dia a dia de les eixides. Per a no especular, conteste que no ho sé.

Hem parlat sobre el tema de la falta de Kang In i Gayà. El que realment em preocupa és eixa comunicació entre jugadors. Hi ha una sèrie de llançadors que llançaran les faltes segons el moment. Les faltes i els penals es redueixen a dos tres jugadors.

Hem de corregir els gols inicials. Més enllà del resultat, en eixos moments de pèrdues a principis de partit. Són moments en els quals preparem inicis en funció del rival. Hem preparat diferents opcions davant el Huesca per a no concedir eixes condicions als rivals.

Per a mi és un orgull ser entrenador del València. Amb el meu treball, vull ajudar a aconseguir els millors resultats possibles. Tinc jugadors de gran nivell. Tot és millorable, estem en un moment en el qual la plantilla està es pot millorar. Per a mi, tots els equips en els quals he estat són grans.

La veritat és que no m’agrada parlar més de fitxatges que del partit, però entenc el vostre interés. Jo intente donar-vos una resposta sincera de tot el que sé.

No sé quants jugadors vindran. Quan varen analitzar la plantilla hi havia una sèrie de posicions en els quals eren indispensables traure futbolistes. Confie que arriben en els pròxims dies. M’agradaria tindre les millors opcions possibles, tan prompte com es puga.

He pensat sobre introduir alguna varietat tàctica. Durant el partit de Vigo ja vaig canviar a Daniel Wass de posició. Tracte de prendre decisions per a buscar el millor equilibri.

El rival és valent i hem d’estar preparats perquè el partit pot ser obert. El Huesca no renúncia a la posessió i hem de defendre bé.

A penes he vist a Soler en el verd. M’agradaria veure on és més necessària l’aportació de Carlos Soler. S’haurà d’adaptar a les necessitats de l’equip per a veure si juga en banda o pel centre.

Jo confie en tots els porters que tinc. En estos moments, Jaume està realitzant bones actuacions. Quan Jasper estiga bé, prendrem decisions sobre qui juga.

Thierry Correia està jugant bé, en un moment de partit complicat. Amb les seues condicions sabíem que seríem més agressius, més ofensius. Va aportar en eixe moment del partit, però també vàrem sofrir en defensa, perquè van arribar les millors opcions del Celta.

En estos moments, no contemple cap eixida en el lateral. Encara que hi haja una posició coberta per tres jugadors. Jo sóc partidari de mantenir els jugadors fins que no hi haja algunes entrades.