ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia: “Mai he parlat amb Peter Lim”

Per Pablo Marquez · 02 Octubre, 2020

El tècnic del València, Javi Gracia, ha atés als mitjans de comunicació en la Ciutat Esportiva de Paterna. L’entrenador del València ha contestat a les preguntes en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant el Reial Betis.

Hem tingut poc temps per a gaudir de la victòria. La victòria ha sigut un impuls per a preparar el següent partit. Ens ha reforçat en il·lusió i treball. Esperem fer-nos forts en casa.

Tinc esperança en què vinguen fitxatges. Tinc la fe en què el club reforçarà a l’equip.

Volem ser agressius i un equip intens. Volem tindre les diferents alternatives per a afrontar els partits. M’agradaria que en alguns moments tinguérem més possessió i més control. M’agrada que l’equip tinga intensitat.

Tots els jugadors són importants i Guedes també. Hi haurà moments en els quals considere que estaran millor o pitjor. He de ser just amb el treball de tots. No vull que s’interprete l’absència d’un jugador com que no estic content amb ell. Guedes és i serà important i les seues actuacions seran decisives.

Hi ha temps per a traure jugadors. Jo confie que el temps ens dóna l’opció de fitxar jugadors. Jo estic concentrat en treballar els partits. Vaig parlar amb Anil Murthy en el viatge a Sant Sebastià, però no vàrem parlar de fitxatges.

De moment no hi ha cap comunicació oficial sobre l’eixida de Centelles i prefereix esperar. El doble lateral és una possibilitat més que tenim. Són valoracions i recursos que tenim dins de la plantilla. No renuncie ni a fer-lo per l’esquerra ni per la dreta.

Jo no he dit mai que he parlat amb el propietari, perquè mai he parlat amb ell. Ni he estat, ni he parlat amb ell.

El Betis ha començat bé la lliga, competeix bé els partits. En l’últim compromís van rebre tres gols en la primera part, però tenen una bona plantilla i un entrenador amb gran experiència.

Hi ha situacions en els clubs, en els quals la situació de l’equip marquen el sentiment del club. L’equip, els jugadors, s’estan comportant de forma exemplar. No tenim cap classe de problema, perquè tenim un gran protocol sanitari. El dia a dia del club és viu amb gent molt treballadora.

Per a aprofitar el millor rendiment i els recursos, crec que és bo que hi haja un treball comú i decisions comuns.

No sé res sobre Capoue i no sé en què situació està eixa possibilitat.

Tots els objectius han d’anar acord a les circumstàncies. Primer haurem de tancar la plantilla per a valorar quins objectius podrem aconseguir. Els objectius han de ser ambiciosos. El meu objectiu és ser el millor i guanyar tots els partits.

No hi ha comunicació respecte a la meua opinió sobre jugadors. Ara mateix no hi ha eixa comunicació.

Desconec si Diogo Leite està en la llista d’opcions o si vindrà.

Estic il·lusionat que vinguen jugadors a millorar la nostra plantilla. Confie que vindran jugadors.

Àlex Blanco i Yunus Musah són jugadors joves, però no és un inconvenient per a estar en la primera plantilla. Estan ajudant a l’equip a mostrar el millor nivell. Estic molt content amb Yunus Musah i Àlex Blanco.