ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia: “Jo crec que Maxi i Kondogbia no eixiran”

Per Pablo Marquez · 18 Septembre, 2020

El tècnic del València, Javi Gracia, ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant el Celta de Vigo a l’estadi de Balaidos.

En estos moments, estic molt centrat en el partit de demà. La situació no ha canviat, però ja ha quedat molt clara la meua opinió. Ara el millor per a tots és que estiga centrat en el meu treball. Estic convençut que podem explotar les nostres opcions.

Jo sé perfectament el que he dit, i perquè ho he dit. Tinc molt clar quin és el meu treball. Estic molt concentrat i motivat pel treball dels meus jugadors.

Són rivals diferents. Ens agradaria ser fiables també fora de casa. El Celta en casa té molt perill amb jugadors de molta qualitat. Hem de millorar la defensa per les facilitats que vàrem donar. Volem assumir la responsabilitat de millorar. Haurem de fer un partit molt complet per a sumar.

El dimarts em vaig reunir amb Anil Murthy. Continuem treballant en les opcions accessibles. Jo continue manifestant les necessitats de l’equip.

Preferisc que hi haja més temps de mercat, perquè confie que els jugadors que tinc no eixiran. Hem de traure jugadors que milloren la plantilla. Per a fer jugadors per a altres equips, els fem per a nosaltres.

Jo crec que Maxi i Kondogbia no eixiran. No crec que estiguen al mercat.

Racic i Soler poden jugar al migcamp. Carlos va començar molt tard la pretemporada, però hui dia, unes molèsties el tenen apartat. Jo crec que no serà molt de temps, però millor evitar riscos. En una o dues setmanes estarà disponible. Respecte a Uros, podria estar convocat per a demà.

El migcampista és una de les posicions per a reforçar.

No hi ha un altre objectiu que guanyar al Celta. La nostra mentalitat és guanyar partits i veure per quins objectius lluitarem. Hauríem d’esperar per a veure quina plantilla tenim el cinc d’octubre. Els nostres objectius han de ser ambiciosos, després veurem on estem.

Les poques connexions que he tingut amb l’afició les agraïsc molt. L’únic que vull és que l’aficionat estiga orgullós de l’equip cada cap de setmana.

Jo espere que arriben jugadors i poder ser més forts al final del mercat.

Tots els contratemps em preocupen. Les lesions han sigut diferents. Gameiro el primer dia d’entrenament, Cillessen amb la selecció. Hi ha diferents circumstàncies.

A part de la joventut, Esquerdo va fer moltíssimes coses bé. Les circumstàncies obliguen que els jugadors joves tinguen més opcions. Els nostres jugadors joves estan en el primer equip per mèrits propis.

Yunus va fer un gran partit i va estar a un gran nivell. Sempre he sigut molt clar que per al creixement dels joves necessitem jugadors experimentats. Yunus pot jugar en diferents posicions. Crec que en la banda dreta pot ajudar a l’equip.

Guedes, Kondogbia i Maxi són jugadors de primer nivell. Kondogbia no està al cent per cent, perquè ha començat més tard a entrenar. Gonçalo ha estat recentment amb la seua selecció.

Jo no sé com de prop estan les operacions. No estic pendent del dia a dia dels fitxatges. El meu treball és preparar els partits. En la reunió del dimarts no vàrem parlar de les meues paraules.

Jo crec que el Celta en casa és un equip molt ofensiu amb jugadors amb molta qualitat. Possiblement al llarg del partit apareguen espais, però no crec que siga un partit obert.