Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia: “Jasper Cillessen està completament disponible”

Per Miguel Castells · 19 Febrer, 2021

L’entrenador del València, Javi Gracia, ha realitzat la roda de premsa corresponent a la jornada 24 de la Lliga Santander, que enfrontarà al València davant el Celta de Vigo a un partit importantíssim per al conjunt blanquinegre, ja que necessita guanyar per allunyar-se del descens. Estes han sigut les declaracions més rellevants de l’entrenador che:

(Sobre Guedes) No personalitze en cap jugador per un resultat o un partit. Guedes és important, continua esforçant-se per ajudar a l’equip. Hem de millorar tots.

El que em preocupa és el següent partit i fer millor les coses. Continue amb optimisme i positivisme. Crec que ho anem a fer bé.

Juguem davant un Celta que en la majoria dels partits té molta possessió i acumula molta gent a les posicions d’atac. Hem d’intentar tindre tranquil.litat i esperar a les nostres transicions.

La imatge de l’últim partit va ser molt mala. L’objectiu era continuar com a la primera volta, però les coses no eixien.

Jasper Cillessen està totalment disponible i és un més. Pot ser titular.

El més important al final és traure un bon resultat amb un bon futbol.

Valore positivament les reunions que es realitzen amb ambaixadors i capitans. Sempre veig en ells bones intencions, i ara tenim que traduir estes intencions en jugar bé i tindre bons resultats.

(Sobre les baixes) Tots tenim grans absències, i per a mi les importants són les meues, no els dels rivals.

Maxi va tindre situacions d’àrea on no va estar encertat, però és un jugador importantíssim per a nosaltres. L’equip ha de generar situacions perquè marque.

L’únic que em preocupa és fer bé el meu treball.

Pense que el rival concedeix gols en transicions i serà molt important atacar d’esta manera.