Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia: “Gameiro, Soler i Paulista estan disponibles per a Osasuna”

Per Miguel Castells · 20 Gener, 2021

L’entrenador del València, Javi Gracia, ha realitzat la roda de premsa corresponent al partit davant Osasuna. El conjunt blanquinegre es juga molt més que 3 punts a Mestalla, ja que de guanyar s’allunyaria de les posicions de descens. Estes han sigut les declaracions més rellevants de l’entrenador:

No tinc notícia de cap avanç per incorporar a cap jugador. Estic centrat en els partits que és el que m’interessa.

Jugadors disponibles

Per al partit de demà tenim pràcticament tota la plantilla completa. L’única baixa és Cillessen. Gameiro, Soler i Paulista estan disponibles.

Paulista ha fet una molt bona recuperació, mentres que la lesió de Soler és més recent. Té alguna molèstia. No anem a córrer cap risc.

Afrontem tots els partits amb la mentalitat que és una final.

Reunions amb Anil Murthy

L’últim contacte que he tingut amb Anil va ser fa 3 dies. Em comunicà que el club està treballant, però res diferent d’altres vegades.

Pense que des de la direcció esportiva volen reforçar l’equip.

Osasuna com a rival

Osasuna és un equip molt especial per a mi. És l’equip de la meua família i dels meus amics. No ha sigut capaç de guanyar a la Lliga últimament, però suma molts empats. És un equip molt compromés.

Per les seues baixes defensives, pense que reinventaran el sistema de joc.

La Copa

En cap moment m’han parlat de prioritats ni de centrar-me en una competició o altra. No obstant això, he de ser conscient que tenim molts partits i repartir minuts i dosificar la plantilla. Per a mi no existeix més important que el pròxim partit.

Objectius

M’agrada que els jugadors tinguen il.lusió per escalar posicions, però el nostre objectiu ha de ser guanyar el pròxim partit. Ara mateix, els jugadors es senten amb la confiança que dóna guanyar tres partits consecutius.

Alternatives a Soler

La parella més utilitzada és Racic i Soler, però també han jugat a esta demarcació Esquerdo, Koba, Wass… Totes estes opcions estan dins de la convocatòria per si Soler finalment continua amb molèsties.

L’evolució de Correia

Pense que l’evolució de Correia és similar a la de tota la plantilla. Està jugant molts partits seguits perquè el seu estat físic li ho permet. De cara al futur sabem que Molina i Wass també poden rendir al lateral dret, però ell està amb confiança i seguretat. Estic molt content amb el seu rendiment.