ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia: “Estic decepcionat, perquè no ha arribat cap jugador”

Per Pablo Marquez · 11 Septembre, 2020

El tècnic valencianista, Javi Gracia, ha atés als mitjans de comunicació en una roda de premsa conjunta amb l’entrenador del Llevant, Paco López. La roda de premsa és la prèvia al derbi del diumenge entre València i Llevant a l’Estadi de Mestalla.

La plantilla està debilitada a conseqüència de les eixides. Han abandonat cinc jugadors importants la plantilla i queda debilitada. Tinc l’esperança dels reforços que anaven a vindre. Me’n vaig dir que anaven a vindre jugadors i encara no ha vingut cap. És necessari reforçar l’equip.

No és qüestió de dir qui mana. El més important és que mane el joc, el futbol, l’espectacle i que els aficionats gaudeixen.

Jo parle amb el President i Corona que són els responsables. He parlat amb ells algunes ocasions, abans de la meua arribada i també en el dia de hui.

Per diferents motius els jugadors que anaven a vindre no s’han tancat. Jo he intentat facilitar alguna arribada. Estic decepcionat, perquè no ha arribat cap jugador. El club no va a poder exigir els objectius que el València ha de lluitar.

He de ser prudent, perquè he de donar valor a la meua plantilla. De portes endins ja vaig dir el que crec que s’hauria de millorar en l’equip.

No és res específic. Tractem d’orientar el nostre treball de cara al pròxim compromís. Pel que respecta a l’aspecte psicològic, és un treball diari i continu. Hui dia, tenim unes garanties de competir que en altres circumstàncies no tindríem. Estaríem en un moment molt més complicat.

Per conéixer a jugadors i tècnics, segur que este any podran fer un pas endavant.

No tinc la seguretat que la plantilla que tinc vaja a estar a final de mercat, perquè pot ser que isca algun jugador més. I tinc l’esperança que arriben jugadors.

El percentatge que els jugadors de l’Acadèmia juguen, dades les circumstàncies, augmenten. Entre lesions i jugadors que no han arribat els joves tindran oportunitats.

Realment, no sé què passarà. Intentem incorporar jugadors, però no ha sigut possible. No sé fins que punt podrem fitxar a algun jugador. Vull confiar que fitxarem jugadors que ens ajudaran a augmentar el nivell.

Més que sistema, sóc de conceptes de joc. Hem de buscar l’equilibri per a competir amb els jugadors que tinc. Els jugadors que hi havia abans s’adaptaven millor al 4-4-2. Estem oberts a competir amb altres formacions. L’objectiu és aconseguir el millor resultat possible.

És veritat que hem perdut dos jugadors importants al migcamp, per això és lògic que es puga incorporar jugadors en eixa posició. Crec que Esquerdo, Racic i koba són jugadors amb molt futur, però amb un jugador amb experiència seria un futur encara millor.

L’objectiu és parlar del que vulgueu, però sobretot del partit del diumenge. Hui dia, el meu sentiment és que encara falta temps per a complir amb les intencions de reforçar plantilla. Espere poder reforçar la nostra plantilla.

No hi ha hagut cap diferència amb altres reunions.

Els partits són diferents, els jugadors seran diferents dels de pretemporada. Ara hem de donar el màxim, perquè cada detall pot resoldre partits.

Les sensacions són bones. Hem entrenat bé i competit bé. Esperem que no sols es quede en sensacions, sinó també en resultats.