ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia es queda en el València

Per Pablo Marquez · 08 Octubre, 2020

Després d’uns dies on el valencianisme ha sofrit molt pensant en la dimissió de Javi Gracia. El tècnic navarrés ha pres ja una decisió sobre el seu futur.

Segons ha informat Ser Deportivos València, el tècnic del València, Javi Gracia, ha decidit continuar en el club de la Capital del Túria.

El desig principal de l’entrenador ha sigut marxar-se, perquè considera que Meriton li ha enganyat amb el tema del mercat de fitxatges, en el qual esperava reforços i no ha arribat cap jugador.

El problema que ha tingut Javi Gracia ha sigut que no ha pogut pagar la quantitat que el València demanava com a penalització per la seua marxa.

Si Javi Gracia volia abandonar el València, havia de pagar un total de tres milions d’euros per abandonar l’entitat valencianista. Javi Gracia haurà d’emetre un comunicat sobre la seua decisió esta vesprada on explicarà tot el que ha ocorregut en estos dies.

Javi Gracia confirmarà que ha cedit el seu càrrec a disposició del club amb la intenció d’eixir quan siga possible, però el club no contempla la seua eixida, per tant, tot fa indicar que Javi Gracia continuarà sent l’entrendor del València.