La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javi Gracia es converteix en el substitut de Xavi Hernández
,

Javi Gracia es converteix en el substitut de Xavi Hernández

COMPARTIR

Xavi Hernández va firmar fa un mes pel FC Barcelona. El tècnic català va acceptar este complicat repte i va abandonar el Al Sadd per a començar un nou projecte en la ciutat Condal. D’esta forma, el club de Qatar ha buscat diferents opcions per a substituir a Xavi Hernández.

Després de meditar-lo molt, els directius de l’Al Sadd han pres la decisió de contractar a Javi Gracia. El tècnic navarrés va escoltar l’oferta i va acceptar. Després del cimunicat oficial que va emetre el club àrab, Javi Gracia es va convertir en el nou entrenador de l’Al Sadd, substituint a Xavi Hernández.

Mala temporada en el València CF

L’entrenador navarrés va ser acomiadat la passada temporada del seu càrrec en el València CF. Des d’eixe moment, Javi Gracia no havia trobat cap equip. Fa unes setmanes, el tècnic navarrés va sonar per a substituir a Fran Escribà a l’Elx. No obstant això, el conjunt il·licità va escollir a Francisco com el seu nou tècnic.

D’esta forma, Javi Gracia ha acceptat un nou repte en Qatar. L’objectiu de Javi Gracia és poder crear un bon projecte i fer un gran treball per a poder oblidar-se de la seua etapa en el València CF, en la qual no va complir amb les expectatives.