Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia es centra en l’atac a l’entrenament de hui

Per Miguel Castells · 05 Febrer, 2021

El València s’ha exercitat hui a Paterna al penúltim entrenament abans del partit a San Mamés davant l’Athletic. L’equip de Javi Gracia té l’oportunitat d’avançar al descens en 7 punts, i és per això que, segons Deportes Cope Valencia, l’entrenador navarrés hui ha treballat especialment els moviments d’atac, ja que vol anar a per els 3 punts.

Els fitxatges entrenen amb normalitat

Cutrone, Ferro i oliva han tornat a entrenar-se amb normalitat i possiblement entren a la convocatòria, encara que no és segur que vagen a tindre minuts a un partit tan transcendental. D’altra banda, Piccini continua amb el seu treball en solitari per obtindre una forma física òptima al més prompte possible.

Les baixes del València

Per últim, persisteixen les mateixes quatre baixes de tota la setmana. Cheryshev i Diakhaby es troben fent confinament domiciliari, encara que ahir Kevin va sorprendre a tots acudint a Paterna amb la seua família, tot i que és positiu. Cheryshev continua amb molèsties i pràcticament és baixa per a este diumenge. L’última baixa és Mangala.

Debat a la porteria

La bona notícia la protagonitza Jasper Cillessen. El porter holandés es troba a la recta final de la seua recuperació i prompte serà competència per a Jaume. A partir de l’enfrontament davant el Madrid, Javi Gracia haurà d’escollir entre un dels dos porters, i per tant, tornarà el debat a la porteria.