ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia encara vol a Capoue

Per Pablo Marquez · 18 Septembre, 2020

Javi Gracia té molt clar quin és el jugador que vol per al mig camp del València. El francés de trenta-dos anys del Watford, Ettiene Capoue, és la principal opció del tècnic del València.

Javi Gracia ha demanat en reiterades ocasions a Anil Murthy la incorporació del migcampista francés, ja que és el que, segons considera el tècnic del València, l’equip necessita.

LES RAONS DE JAVI GRACIA PER A TRAURE A CAPOUE

En primer lloc, Capoue és un jugador de cort defensiu. Javi Gracia és un tècnic al qual li agrada sempre jugar amb dos migcampistes defensius. Els equips de Gracia s’identifiquen per una forta pressió al migcamp.

Una altra raó per la qual Javi Gracia està molt interessat en Capoue és perquè ja ha entrenat al jugador i ha treballat sempre molt bé amb ell. Capoue és un gran professional i Javi Gracia va estar encantat en ell.

A més, l’entrenador del València desconfia de la directiva del club. Meriton Holdings té a Geoffrey Kondogbia en el mercat i si arriba una bona oferta per ell, el migcampista centreafricà abandonaria el València.

Per això, Javi Gracia vol un jugador que ja coneix i que donaria rendiment immediat al club.

CAPOUE TAMBÉ VOL VINDRE

Javi Gracia ha estat en contacte amb el migcampista francés. El jugador del Watford va descendir a la Segona Divisió Anglesa i tot fa indicar que eixirà del club. Ettiene Capoue vol vindre al València.

El migcampista francés és conscient que ha jugat a un gran nivell amb Javi Gracia i voldria entrenar una vegada més ell, ara en Mestalla. El jugador té tantes ganes de vindre que ha rebutjat algunes ofertes d’altres equips de la Premiere League que estaven interessats en ell.

No obstant això, la temporada ja ha començat i si el València no es mou amb velocitat, perdrà una altra oportunitat més d’incorporar a un jugador.